Over Snel Op De Weg

Waarom bestaat Snel Op De Weg, hoe doen we wat we doen en waarvoor kan je bij Snel Op De Weg terecht.
Z

Hoogste kwaliteit rijlessen

Snel Op De Weg richt zich op de hoogst mogelijke kwaliteit voor jouw rijlessen.

Individuele aanpak

Iedereen is uniek en daarom verdien ook jij jouw individuele aanpak en begeleiding.

Snel Op De Weg: Een rijschool zonder grenzen

Snel Op De Weg is een rijopleider die zorgt dat jij je rijbewijs haalt. Hierbij sta jij gedurende dit gehele traject centraal. Dit doen we aan de hand van onze drie belangrijke pijlers:

  • Snel Op De Weg streeft naar de hoogste kwaliteit rijlessen
    Rijlessen bij Snel Op De Weg moeten meer zijn dan een uur opdrachten uitvoeren. Het is een beleving waar je heel je leven herinneringen aan hebt. Iedereen herinnert zich de dag dat zij hun rijbewijs haalden. Door enkel met rijscholen en instructeurs te werken die voldoende geschoold zijn, in bezit zijn van alle nodige papieren en daarnaast capabel zijn om rijles te geven in een prettige omgeving waarbij jij je eigen leertraject mag meemaken, zorgen we dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
  • Snel Op De Weg kiest voor een individuele aanpak
    Iedereen is anders. Iedereen leert ook anders. Daarom kiezen we bij Snel Op De Weg een rijles-methode die we op jouw beste leerstijl aanpassen. Zo heb je minder lessen nodig en ga je met een zeker gevoel op examen. Iedereen kan bij Snel Op De Weg terecht. Of je nu aanleg hebt om te rijden, faalangst of zelfs rijangst hebt. Samen zorgen we er voor dat jij je rijbewijs op de voor jou beste methode haalt.
  • Snel Op De Weg hanteert een eerlijke prijs
    Vast onderdeel van onze kwaliteitsgarantie is onze eerlijke prijs. Zo betaal je niet te veel voor je rijles en zorgen we er voor dat de kwaliteit van de rijlessen gewaarborgd blijft. Door de kwaliteit van je rijlessen hoog te houden, heb je uiteindelijk minder lessen nodig. Ook dit draagt bij aan het welzijn van jou als bestuurder en van je portemonnee.

 

We zijn op zoek naar kwalitatief goede Rijinstructeurs M/V categorie B.ProeflesaanvraagInformatieTerugbelverzoekOverig

Ouders / Verzorgers

Natuurlijk zijn ook jullie als ouders verzorgers van harte welkom bij Snel Op De Weg Rijschool. We hebben alle informaite die u zoekt en nodig heeft hier neer gezet: klik hier.
Alle informatie rondom 2ToDriver vind u hier: klik hier