Rijschool

Rijlesprijzen

Bekijk hier onze scherpe tarieven

Klik op de situatie die het beste bij jou past:

Losse lessen

Maximale flexibiliteit door losse rijlessen en examens al vanaf €39,- per rijles.

Rijlespakket

Voordelig aan de slag met een pakket met rijlessen, een examen en examengarantie.

Faalangst rijles

Wees zeker van je zaak en bekijk onze uitgebreide mogelijkheden wanneer je faalangst hebt.

Geef mij advies

Laat ons je adviseren in je keuze voor rijlessen. Neem contact met ons op dan komen we er samen uit.

“Dankzij het snelle handelen en het goede advies Snel Op De Weg haalde ik mijn rijbewijs binnen drie weken.” – Vera Koebrugge, Geldermalsen

Losse Producten 2017

De Lose Producten van Snel Op De Weg Staan hier de rijlesprijzen voor losse rijlessen houdt in dat je elke rijles, elk rijexamen en elke tussentijdse toets los afneemt. hier zie je ook wat de Theorie Kost. Je betaalt precies wat je gebruikt, wanneer je het gebruikt. Voor de losse producten, hanteren we de volgende tarieven:

Losse rijles 60 minuten € 39,-
Los rijexamen € 249,-
Tussentijdse Toets € 235*,-
 Intake rijtest 90 minuten (proefles)  € 49,-
Online theorie training 2 maanden € 25,-
Boek Theorie Lens Media € 24,99
Boek Theorie VeKa Best € 24,50

Heb je het idee dat je bij de concurrent goedkoper uit bent?
Neem dan een kijkje op de Rijscholen Vergelijker.

GRATIS aanmelden en GRATIS inschrijving bij Snel Op De Weg Rijschool!

Meer informatie of een afspraak?

Wil jij een afspraak maken voor je eerste rijles bij Snel Op De Weg? Of wil je meer informatie over losse lessen en de rijlesprijzen die daarbij horen? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.ProeflesaanvraagInformatieTerugbelverzoekOverig

*Deze prijzne zijn geldig zolang de nieuwe wetgeving voor auto’s niet is aangenomen.

In één keer geslaagd voor mijn rijexamen met maar 25 lessen. Snel Op De Weg, bedankt! – Youri Stevens, Roermond

Rijlespakket

Neem je een Rijlespakket bij Snel Op De Weg dan zit hier in wat je noodzakelijk nodig hebt om je rijbewijs te halen: de benodigde rijlessen en je CBR praktijk examen.
Zelf moet je zorgen voor je Theorie examen bij het CBR en je EIgen verklaring. Die doe je simpe en snel bij:  mijn CBR

Korting op korting.

Bij afnamen van een rijles pakket A, B, C of D kun je 2 maanden online theorie training er bij kopen voor slechts  9,95 euro. Normaal kost dit  25,- euro.

Sommige leerlingen vinden het prettig om een proefexamen te doen. Dit noemen we een Tussentijdse Toets. Het voordeel hiervan is dat je tijdens je eerstvolgende CBR examen vrijgesteld kunt worden voor de bijzondere verrichtingen.
Neem je een rijles pakket, dan krijg je op een Tussentijdse Toets € 55,- korting. Zo kost je Tussentijdse Toets nog maar €180,-.

Nog meer korting krijg je bij afname van een Rijlespakket. Deze korting kan oplopen tot maximaal €228,05!

Betalings-mogelijkheden

De kosten voor een Rijlespakket kunnen in één keer, maar ook in termijnen worden betaald. Vraag bij je vaste rijinstructeur naar de mogelijkheden. Wel ben je verplicht om alles betaald te hebben voor je praktijk CBR examen wordt geboekt.

Heb je vragen, of heb je advies nodig? Neem dan contact op met Snel Op De Weg. Je kunt ons bereiken via mail, telefoonFacebook of WhatsApp. Wil je liever worden teruggebeld? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

2018 prijzen

Voorlopige prijs indicatie van 2018 vind je hier. Let op. Hier kun je geen Rechten aan ontlenen. Het is een raming en voorlopige indicatie.
Rijlesprijzen2018

Onbeperkt pakket

Denk je erover om het ‘Onbeperkt pakket’ te nemen, dan gaan we ervan uit dat je eerst je theorie examen bij het CBR haalt. Is dit niet het geval en zak je voor je theorie examen tijdens de lesperiode, dan moet de nieuwe theorie examendatum binnen 4 weken (28 dagen) worden gepland. Mocht dit niet lukken dan kan je rijinstructeur tijdelijk de rijlessen stil leggen tot je het theorie examen hebt behaald.

Acceptatie

Na je vrijblijvende intake rijtest van 90 minuten krijg je van je vaste rijinstructeur een indicatie van het aantal rijlessen die hij denkt dat je nodig hebt. Denk je erover om  het ‘Onbeperkt Pakket’ te nemen, dan heb je hiervoor de goedkeuring van je vaste rijinstructeur nodig. Immers, de rijinstructeur is de professional die het beste inzicht heeft. ProeflesaanvraagInformatieTerugbelverzoekOverig

Garantie Pakket

Het Garantie pakket garandeert je twee CBR praktijk examens. Dit is de slimste en goedkoopste manier om je te verzekeren van een tweede CBR praktijk examen.  Je kunt het eenvoudig regelen met je rijinstructeur.

Een Garantie pakket kunt je alleen kopen als je een  A, B , C of D pakket hebt afgesloten op advies van je rijinstructeur.

De aanschafprijs  van dit pakket kun je nooit terugkrijgen in contanten of inwisselen.

Her-Examen Pakket

Het Her-Examen pakket van Snel Op De Weg kun je eenvouding kopen als je gezakt bent voor je CBR praktijk examen.
De Rijlessen zijn zo als je gewent bent 60 minuten en samen met een nieuwe CBR examen en de bijbehorende administratieve kosten.
Ben je weer voordelinger uit dan losse rijlessen en een los CBR praktijk examen.

Wil je graag meer informatie dan kunt je ons bereiken via de: mail, telefoonFacebook of WhatsApp. Wil je liever teruggebeld worden? Vul links het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

“Heel mijn leven al heb ik faalangst. Ik dacht dat ik mijn rijbewijs nooit zou halen. Mijn instructeur nam alle tijd voor me en stelde me keer op keer op mijn gemak. Slechts twee examens waren genoeg om nu zelf de weg op te mogen. Bedankt!” – Meike Ubachs, Maastricht

Rijles prijzen faalangst-rijles

Rijlesprijzen voor faalangst-rijlessen zijn bij Snel Op De Weg niet hoger dan voor de reguliere rijlessen. Enkel de meerprijs voor een faalangst-examen welke het CBR in rekening brengt  wordt doorberekend. Dit geldt zowel voor het eerste examen alsook voor eventuele herexamens. Zo houden we voor iedereen onze rijlesprijzen zo laag mogelijk en heeft iedereen gelijke kansen om zijn rijbewijs te halen.

Wil je meer informatie over faalangst rijles? Kijk dan op onze pagina over faalangst of neem contact met ons via mail, telefoonFacebook of WhatsApp. Wil je liever teruggebeld worden? Vul rechts het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Informatie over rijlesprijzen bij faalangst?ProeflesaanvraagInformatieTerugbelverzoekOverig

Snel Op De Weg wil eerlijke rijlesprijzen voor zowel de instructeur/rijschoolhouder als ook voor de leerling. Met deze filosofie zorgen we voor gedegen kwaliteit in het rijvaardigheidsonderwijs, tevreden klanten en tevreden instructeurs. Een absolute win-win situatie.

Type

leerling

Aantal rijlessen Vrouw 

Leeftijd 17-23

Aantal rijlessen Vrouw 

Leeftijd 24-28

Wonderkind 22 – 32 24 – 32
Vlotte leerling 32 – 38 34 – 40
Gemiddelde leerling 40- 46 42 – 48
Matig leerling 46 – 50 48 – 54
Trage leerling 50 of meer 54 of meer

Rijlesprijzen advies

Heb je geen idee wat het beste bij jou past? Kun je geen wijs uit de wirwar van prijzen en tijden in de markt en hoe deze zijn samengesteld? Geen probleem; onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden per mail, telefoonFacebook of WhatsApp. Wil je liever teruggebeld worden? Vul rechts het formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

rijlesprijzen Snel Op De Weg
Type

leerling

Aantal rijlessen Man 

Leeftijd 17-23

Aantal rijlessen Man 

Leeftijd 24-28

Wonderkind 22 – 30 24 – 32
Vlotte leerling 28 – 36 34 – 38
Gemiddelde leerling 36 – 44 40 – 48
Matig leerling 44 – 48 46 – 52
Trage leerling 48 of meer 50 of meer

Advies nodig? Neem contact op:ProeflesaanvraagInformatieTerugbelverzoekOverig

https://developers.facebook.com/apps/1826248774371143/messenger/#