Snel Op De Weg is een landelijke rijschool die zich richt op kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Eerlijke prijzen voor leerling en instructeur zorgen voor betaalbare hoge kwaliteit.

Meer dan 10.000 leerlingen per jaar slagen met onze CBR Theorietraining. Ben jij de volgende?

Informatie voor ouders/verzorgers:

Natuurlijk laat u uw zoon of dochter (vanaf 16½ jaar) niet zomaar bij iemand in de auto stappen. Zeker niet als het gaat om autorijles. U gunt uw zoon of dochter een goede rijschool waar hoogwaardige rijlessen worden gegeven door een betrouwbare Rij-instructeur.
Dan is Snel Op De Weg Rijschool een logische keuze. Wij bieden u wat u van een betrouwbare, veilige rijschool kunt verwachten:

Van rijles naar rijbewijs

Start uw zoon of dochter bij Snel Op De Weg Rijschool dan heeft hij/zij een grote kans van slagen. De Rij-instructeur heeft persoonlijke aandacht voor u en uw zoon of dochter. Hij ziet u niet als nummer, maar als klant.
De Rij-instructeur is de professional die uw zoon of dochter begeleid, adviseert en lesgeeft. Onder zijn begeleiding wordt hij/zij een volwaardige chauffeur die op een verantwoorde, veilige manier kan deelnemen aan het moderne verkeer.
Tijdens de rijlessen komen alle aspecten maximaal aan bod, zodat de nieuwe chauffeur ten alle tijden adequaat kan reageren. We oefenen niet alleen standaard examenrondjes, maar zoeken zoveel mogelijk verschillende situaties op. Slagen voor het rijbewijs is één doel; voor ons is het echter nog belangrijker om goede automobilisten af te leveren die op een verantwoorde manier aan het verkeer kunnen deelnemen. Beginnende chauffeurs waaraan u met alle vertrouwen uw auto uitleent zodra zij zijn geslaagd voor het rijbewijs.

Coach

Is het voor u als ouder/verzorger jaren geleden dat u zelf in een lesauto heeft gezeten? Dan kunt u in overleg met de Rij-instructeur best eens achter in de lesauto plaats nemen om te zien hoe een moderne rijles er uit ziet.
Heeft uw zoon of dochter het rijbewijs gehaald voor zijn 18de verjaardag dan kunt u coach worden. Dit is een kunst op zich. Dankzij de rijlessen kan uw zoon of dochter vlekkeloos met alle moderne snufjes in de auto omgaan. Hij/zij laat u misschien nog versteld staan. Er is in de loop van de tijd zoveel veranderd dat het logisch is dat u niet alles meer precies weet. Het kan nodig zijn om uw kennis en kunde op te frissen.

U zult niet de eerste toekomstig coach zijn die het prettig vindt om een rijles te nemen.
Meer over u als coach van uw minderjarige zoon of dochter kunt u terugvinden op de website van 2ToDrive.

Snel Op De Weg

Meer dan 600 leerlingen per jaar

Geven een gemiddelde beoordeling van 9,0

u

Ben jij de volgende

Neem contact met ons opProeflesaanvraagInformatieTerugbelverzoekOverig

Hoe beoordelen klanten Snel Op De Weg?

  • Instructeurs (8,9)
  • Inhoud van de lessen (9,2)
  • CBR Theorie Training (8,8)
  • Prijs (8,7)
  • Klantenservice (9,5)

Gemiddelde beoordeling

Super Instructeur en was binnen 20 rijlessen geslaagd! zo blij

Paul S.

Rotterdam

Na 2 andere rijscholen gehad te hebben. heb ik hier mijn rijbewijs gehaald!

Veronique

Zwolle

eerst een theorie pakket gekocht en nu ook losse rijlessen. super zo als het nu gaat

Shamier Mohamed

Amsterdam